2017 in een Sqits Notendop!

2017 in een Sqits Notendop!

Vorige week hebben we het gehad over de dingen die we zeker weer gaan zien in 2018: trends, IT tricks en anderen. Vandaag gaan we terugkijken op 2017 en dan in het bijzonder voor ons eigen bedrijf. Wat zijn de mooie dingen die wij hebben meegemaakt? Zijn we dit jaar weer net zo hard gegroeid als vorig jaar, of viel het tegen? Daarom is deze blog, de laatste blog van 2017, een mooi moment om even terug te kijken op 2017!

Hoera, we zijn dit jaar niet verhuisd!

In 2016 zijn we welgeteld 3x verplaatst naar een nieuw kantoor op de Bleiswijkseweg in Zoetermeer. Dit jaar hebben we eindelijk een klein beetje de tijd gehad om te wennen aan ons nieuwe onderkomen. Op de bovenste verdieping van het gebouw hebben we een prachtig kantoor waar het afgelopen jaar wel een hoop aan veranderd is. Zo hebben we een mooie vissenkom geplaatst (niet een letterlijke vissenkom, maar een glazen vergaderruimte), zijn er extra bureau’s gekomen voor nieuwe werknemers en hebben we natuurlijk het legendarische dartbord geplaatst!

Traantje weggepinkt:

We hebben dit jaar ook afscheid genomen van één van de allereerste werknemers bij Sqits: Roberto. Roberto heeft ons 2 jaar lang geholpen en is daarom ook mede verantwoordelijk voor de immense groei die we de afgelopen 2 jaar hebben doorgemaakt. Daarom was het ook wel een momentje hoor, z’n laatste werkdag. We krijgen er bijna wéér traanogen van...

Nieuwe werknemers:

Naast het afscheid nemen van één van onze werknemers, kwamen daar dit jaar ook twee vaste werknemers voor terug: Milan en Thijs. Milan kwam als backender, die we op dat moment ook hard nodig hadden. Milan was eigenlijk al heel snel onderdeel van de Sqits familie, stond altijd open voor discussies en was ook niet te verlegen of schuw om bijvoorbeeld vragen aan één van ons te stellen. Ook nam Milan al een aardige portie aan PHP ervaring mee van z’n vorige werkplekken, wat voor ons ideaal was! Kennismaken met Milan hebben we gelukkig al voor je gedaan, dat kun je teruglezen in deze blog van een aantal weken geleden!

Thijs is zich meer gaan richten op Sqits zelf. Hoe kunnen we onszelf aan de wereld laten zien en hoe kunnen we eigenlijk ons visitekaartje aan mensen geven op allerlei verschillende manieren? Thijs is begonnen met het schrijven van blogs, teksten en het maken van promotiemateriaal. Het aankomende jaar kun je daar nog meer van verwachten! Kennismaken met Thijs kan trouwens ook gewoon via deze blog!

2Connect:

Één van de projecten waar wij erg trots op zijn is 2Connect. 2Connect is een applicatie die ervoor zorgt dat je voor, tijdens en na een evenement waardevolle connecties kunt maken met de mensen die aanwezig waren tijdens dat evenement. We noemen het eigenlijk ook wel zakelijk tinderen. Met dit zakelijk tinderen kun je gemakkelijk contact leggen met mensen die ook bij dat evenement aanwezig waren. De 2Connect app wordt inmiddels ingezet door het UWV, de Kamer van Koophandel en op dit moment zelfs voor de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht!

PR:

Het belang van de PR (public relations) van Sqits is erg groot. Daarom hebben we dit jaar Thijs toegevoegd aan ons team. We zijn gaan nadenken over manieren waarop we herkenbaar kunnen worden, waarop mensen weten dat wij het zijn en wat we doen. Al deze elementen zorgen ervoor dat we verder kunnen gaan groeien en daarom is PR een belangrijk onderdeel van ons 2017 geweest.

We zijn begonnen met het wekelijks schrijven van blogs en hoe moeilijk dat soms kon zijn, we vonden altijd een leuk onderwerp waar we jullie graag wat meer over wilde vertellen. We zijn ook begonnen met het veelvuldig bijhouden van onze socials, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn en hebben de nieuwsbrief weer opgepakt! Het aankomende jaar hopen we daar nog meer mee te gaan doen en nog meer te groeien!

2018 :

We horen je al denken “Is die blog nou al bijna afgelopen, ik moet nog oliebollen bakken!”, geen paniek: we gaan afsluiten. Namens Sqits wensen we jullie een fantastische jaarwisseling toe en we kijken er naar uit om in 2018 weer voor je klaar te staan en allemaal nieuwe dingen te gaan ontdekken. Doe voorzichtig met vuurwerk, tot volgend jaar!


Leuk artikel? Laat het andere weten!