De cultuur binnen Sqits

De cultuur binnen Sqits

Bij Sqits hechten we veel waarde aan de cultuur binnen het bedrijf. We willen dat iedereen zich prettig en op zijn gemak voelt. Ons kantoor bestaat uit 1 grote ruimte waardoor we een hecht teamgevoel creëren, het is op deze manier erg laagdrempelig om een vraag aan een van je collega’s te stellen. Mocht deze vraag een dermate lastig zijn kan deze altijd besproken worden in de vergaderruimte. Ook hebben we een zeer informele werksfeer op kantoor. In de zomer zitten we dan ook lekker in onze korte broek en eten we een ijsje als we daar aan toe zijn. Wij kijken er dan ook niet meer gek van op als iemand ineens zijn vreugde dansje staat te doen als er iets lastigs gelukt is. Tussendoor kunnen we het ook behoorlijk serieus hebben over de nieuwste aflevering van de, op dit moment, populaire series, Wie denk jij dat er op de troon komt te zitten?Ontspanning hebben we allemaal nodig. Zo ook op de werkvloer. Het is belangrijk dat je af en toe je concentratie op de werkzaamheden even los kan laten en de nodige ontspanning kan pakken. Het liefst doen we dit dan ook door iets te doen waarbij je even niet (achter een scherm) zit. Daarom hebben wij bijvoorbeeld een dartbord hangen waar buiten onze dartcompetitie ook ter ontspanning een potje op gegooid kan worden. Dit wordt dan ook veelal tijdens de lunch gedaan.

Lunchen doen we bij Sqits trouwens gewoon met zijn allen. Je hoeft niet je broodtrommeltje van huis mee te nemen en achter je werkplek je slap geworden boterhammetje op te peuzelen. Sqits verzorgt elke dag een lunch met vers brood en beleg. Mochten we een keer geen zin hebben in brood, geen probleem. Thuisbezorgd heeft ons nog net niet op de erelijst staan.Zoals ik eerder al zei, hebben we bij sqits een hecht teamgevoel. We proberen elkaar dan ook zoveel mogelijk te helpen waar nodig. We houden ervan om mensen te helpen. Niet alleen onze klanten en elkaar, maar bijvoorbeeld ook de mensen die gebruik maken van onze flexplekken

Naast als onze serie-talk, vreugdedansjes, pijlen smijten en bourgondische tijden wordt er natuurlijk ook nog keihard gewerkt. Wij merken dat we met de nodige ontspanning uiteindelijk meer voor elkaar krijgen op een dag. Dat maakt niet alleen ons, maar ook onze klanten gelukkig.


Leuk artikel? Laat het andere weten!