Onze goede voornemens voor 2018

Onze goede voornemens voor 2018

Goede voornemens; je hebt ze of je hebt ze niet. Meestal zijn goede voornemens wel een klein beetje gebaseerd op de dingen die je het jaar daarvoor gedaan hebt, of juist niet gedaan hebt. Je kiest er bijvoorbeeld voor om iedere week een aantal keer te gaan sporten, omdat je in 2017 een paar kilootjes bent aangekomen. Zo kunnen we er wel honderden op gaan noemen, maar daar schrijven we deze blog niet voor. Wij gaan je vertellen wat onze voornemens voor 2018 zijn en waarom we daarvoor gekozen hebben!

Waarom?

Allereerst is het belangrijk om even kort toe te lichten waarom wij met het team goede voornemens hebben voor het aankomende jaar, we willen tenslotte steeds weer beter worden in wat we doen. Geen enkel bedrijf is perfect (op de bedrijven na die dat van zichzelf denken, natuurlijk), er is altijd ruimte voor verbetering. Omdat wij nog een redelijk jong bedrijf zijn, is het voor ons gigantisch belangrijk om er altijd naar te streven beter te worden. Daarom hebben we voor 2018 ook goede voornemens opgesteld!

Altijd up to date blijven.

Je hoort het vaak: een IT bedrijf die gespecialiseerd is in bepaalde services en diensten die helaas niet vaak genoeg geüpdate worden. Wanneer een applicatie niet voldoende of op tijd wordt geüpdate naar de nieuwste versie kan deze outdated raken en kunnen er bepaalde onderdelen niet meer functioneren zoals het hoort. We horen steeds vaker om ons heen dat bedrijven dit niet op tijd doen en dat er dingen fout gaan. Het is natuurlijk geen makkelijk klusje om alle bestaande applicaties of websites te updaten wanneer je dat al een aantal maanden niet gedaan hebt.

Door up to date te blijven beschikken we altijd over de juiste kennis die nodig is voor het maken van webapplicaties. Met name webapplicaties die naar wens gemaakt moeten worden. De wereld van de webontwikkeling is gigantisch en dus is er veel mogelijk, maar dit moet ook geleerd worden. Dat we up to date blijven is daarom niet alleen voor ons belangrijk, maar ook zeker voor onze klanten.

Voor ons is het belangrijk om altijd te weten wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en wat voor gave dingen een nieuwe update soms te bieden heeft. Voor onze klanten is het belangrijk om de applicatie altijd up to date te hebben, dat spreekt voor zich. Daarom is dat één van onze goede voornemens voor het nieuwe jaar!

Nieuwe kennis willen we altijd delen:

Het afgelopen jaar zijn we veelvuldig blogs gaan schrijven, iedere week eentje met een ander onderwerp. Daar gaan we dit jaar mee verder met hopelijk een heleboel leuke nieuwe onderwerpen! Ook willen we meer terugkerende onderwerpen voorbij laten komen, zoals het gebruik van programmeertalen, tools om te gebruiken en bijvoorbeeld trends. Een beetje zoals de trends-blog van een paar weken terug, die je trouwens gewoon hier kunt lezen!

Dit jaar kun je dus ook weer een aantal nieuwe blogs van ons verwachten, die we met veel plezier en liefde schrijven. We staan ook open om in onze blog vragen van jullie te beantwoorden! Die vragen kun je ons sturen via info@sqits.nl!

Sneller en directer?

Communicatie tussen de klant en het bedrijf is het belangrijkste onderdeel binnen het bedrijfsleven. Althans, dat vinden wij. Daarom vinden we dat je te allen tijde goed bereikbaar moet zijn voor de klant, op wat voor manier dan ook. Daarom hebben wij als voornemen dat we ons meer bezig gaan houden om klanten meer mogelijkheden te geven om contact met ons te leggen.

Met meer mogelijkheden bedoelen we bijvoorbeeld het gebruik van makkelijke middelen zoals WhatsApp, Slack en dergelijken. Het is niet meer van deze tijd om alléén maar contact te hebben via mailtjes. Administratief gezien zijn mailtjes goed, maar voor de kleine onderdelen is een WhatsAppje of een Skype berichtje soms al goed genoeg. Voor de klanten van Sqits: jullie horen hier hoogstwaarschijnlijk snel meer over!

Kwalitatief (cliché, maar toch echt waar)

Onze kwaliteit willen we altijd verbeteren, ook in 2018. Daarom is dit ook één van onze goede voornemens van het nieuwe jaar. Het is vanzelfsprekend dat we ieder jaar beter willen worden, zoals we aan het begin van deze blog al aangeven. Toch is het altijd goed om te benadrukken dat we dit jaar nog beter voor de dag willen komen en voor jullie klaar willen staan!

Om nu te eindigen met een cliché waarin we aangeven: “We willen altijd kwalitatief beter worden”, zou erg matig zijn. We willen namelijk beter worden op verschillende gebieden. Zo willen we communicatief beter worden tegenover onze klanten, maar willen we ook op het gebied van programmeren steeds beter worden. Door steeds beter te worden kunnen we meer mogelijk maken en meer realiseren en dat is waar we naar streven!


Leuk artikel? Laat het andere weten!