Vacature: Digital Product Designer [vervuld]

Vacature: Digital Product Designer [vervuld]

Digital Product Designer, Interaction Designer, User Experience Designer of Visual Designer, geef het een naam. Met jouw kwaliteiten kun je excelleren op al deze gebieden, je bent een duizendpoot als het om ontwerpen gaat. Bij Sqits sta je als designer aan de basis van innovatieve business ideeën. Terwijl je de kneepjes van het vak leert op het gebied van strategie en digitale transformatie, bedenk je slimme optimalisaties samen met onze ontwikkelaars.

Als Digital Product Designer bij Sqits (her)ontwerp jij online maatwerk oplossingen. Je houdt je zowel bezig met het concept als de daadwerkelijke uitwerking en ontwerpen van nieuwe applicaties en functionaliteiten. Elementen zoals wireframes en dergelijke ben je bekend mee en je weet hier uiteindelijk een tof ontwerp van neer te zetten. Je bent ook in staat om mensen te overtuigen dat jouw ontwerp het vetste en meest gebruiksvriendelijk is, je bent hier immers niet om te geven waar ze om vragen maar juist te geven wat we nodig hebben!

Wat vinden we belangrijk bij Sqits?

Dat je geniet van datgene wat je doet en dat je ook enthousiast bent om dat uit te voeren. Ook sta je altijd achter je eigen ontwerp en wanneer je eraan twijfelt probeer je daar altijd weer van te leren. We werken met de ideale mix van ervaring en talent en zijn niet te misselijk om zo nu en dan plezier te hebben op kantoor. Denk jij de ideale persoon te zijn om mooie en gebruiksvriendelijke ontwerpen te maken, samen met onze enthousiaste werknemers? Dan pas je vast en zeker bij ons!

Hoe ziet je dag eruit?

Je bent op je werkplek druk bezig om de nieuwe applicatie van één van onze klanten te voorzien van een fris ontwerp. Je verliest je helemaal in de kleinste details tot je erachter komt dat er stiekem ook nog andere dingen zijn die je moet ontwerpen. Om even tot nieuwe ideeën te komen benader je één van je collega’s. Daarna zit je weer vol met ideeën en ben je de rest van de dag bezig om nog meer mooie ontwerpen te maken.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een mbo+ niveau en ervaring met het ontwerpen van grote, complexe platformen, websites en (mobiele) applicaties.
 • Een enthousiaste en gemotiveerde werkhouding, dan doen wij daarin met je mee.
 • Dat je het leuk vindt om websites/applicaties te ontwerpen voor zowel nieuwe als bestaande klanten, daar is jouw creativiteit hard voor nodig!
 • Je bent bekend met programma’s waarmee je websites kunt ontwerpen (Photoshop, Sketch, Adobe XD, you name it!)
 • Je bent bekend met UX en weet hoe je dat moet implementeren in een applicatie
 • Je kunt je verplaatsen in zowel de klant als de gebruiker; wat vinden zij prettig en hoe kun je dat omzetten in een gaaf ontwerp?
 • Je bent parttime of fulltime beschikbaar.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een leuke, uitdagende baan bij één van de snelst groeiende bedrijven in Zoetermeer op het innovatiepark.
 • Leuke collega’s die bereid zijn met je mee te denken en waar je zo nu en dan ook wat leuks mee kunt gaan doen.
 • Goede arbeidsvoorwaarden in een fijne, informele organisatie.
 • Verse lunch van de zaak en een gezellige vrijdagmiddagborrel.
 • Een marktconform salaris.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en denk je de perfecte match te zijn voor ons? Solliciteer dan direct via deze link. Hopelijk tot snel!

 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Leuk artikel? Laat het andere weten!