Vacature: PHP Developer

Vacature: PHP Developer

Ben jij een echt PHP mastermind en raak jij enigszins opgewonden van het schrijven van PHP codes en het laten werken van leuke applicaties? Kun je problemen oplossen en vind je het leuk om zelf met klanten aan de slag te gaan? Dan is deze vacature perfect voor jou? 

Sqits is een jong bedrijf en we zijn hard aan het groeien. Dit betekent meer werk waarvoor we ook meer mankracht nodig hebben. Daarom zijn wij hard op zoek naar een nieuwe back-end developer die samen met ons briljante ideeën gaat bedenken en uitwerken!

Bij Sqits werken we onder andere aan een internationale applicatie in de voedselindustrie met verschillende modules als e-learning, inspectierondes, handboeken en productspecificaties. We bouwen en onderhouden een uitgebreid project volgsysteem voor subsidieaanvragen en ontwikkelen een innovatieve narrowcasting voor verschillende branches.

Waar ben je op de dag zelf mee bezig?

Je bent bezig met het bedenken van oplossingen over vraagstukken die de klant heeft voor een applicatie. Je schrijft codes die het hele bedrijf kan begrijpen en die er netjes uit ziet. Je houd de klanten op de hoogte hoe het gaat, zo nu en dan een belletje: zo wordt de applicatie steeds een stukje beter.

Hoe ga je dat precies realiseren?

Je realiseert dat door in een team samen te werken. Je lost samen de problemen op en bent niet bang om zo nu en dan een vraag te stellen of iemand anders te helpen. Je let ook altijd op de details en blijft rustig als dat nodig is. Er zal natuurlijk wel eens een probleempje om de hoek kijken, maar jij bent de held die dat probleem kan oplossen.

Hoe ziet je dag eruit?

Na de reis naar het fantastische Zoetermeer kom je aan op kantoor. Je zet natuurlijk eerst een bak koffie klaar, zodat je optimaal aan de slag kunt. We beginnen de dag met een rise-up meeting om te bespreken wat iedereen die dag gaat doen. Vervolgens zorg jij dat aan het einde van de dag jouw taken voltooid zijn. Ondertussen is er altijd ruimte voor wat ontspanning, kan jij toevallig al een 180’er gooien?

Wat vragen we van jou?

 • Een enthousiaste werkhouding. Dan zijn wij ook enthousiast.
 • Dat je wel een beetje een PHP-guru bent en je je rust vind in het schrijven van if-else statements
 • Dat je 32-40 uur beschikbaar bent, maar daar kunnen we altijd nog over praten.
 • Je begrijpt wat de klant wilt en wil dat ook uitvoeren.

Wat bieden we jou?

 • We bieden je een salaris aan wat bij je ervaring hoort.
 • Een kantoor waar je jezelf kunt ontwikkelen samen met de rest van het team.
 • Een werksfeer waar ruimte is voor lachen en ontspanning.
 • Reiskostenvergoeding, we willen natuurlijk wel dat je heelhuids aankomt.
 • Vakantiedagen, je moet natuurlijk ook nog een beetje bij kunnen bruinen.
 • Uitdagende projecten waardoor jij je niet snel zal vervelen.
 • Voldoende cafeïne en op zijn tijd een lekker biertje.

Lijkt deze vacature van Sqits jou op het lijf geschreven? Solliciteer direct of mail je CV (LinkedIn pagina mag ook) en motivatie naar werkenbij@sqits.nl en dan zien we je snel verschijnen voor een leuk gesprek!

 

• Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Leuk artikel? Laat het andere weten!