Vacature: Project Manager

Vacature: Project Manager

Word jij blij van een project dat vlekkeloos verloopt? Probeer je er ook altijd voor te zorgen dat de teamleden zo goed mogelijk aan de slag kunnen gaan binnen een project, mét de goedkeuring van de opdrachtgever? Dan is de vacature als Project Manager (parttime) bij Sqits de ideale voor jou om op te vullen!

Als Project Manager vind jij het extreem belangrijk dat projecten altijd gestructureerd verlopen, zowel voor de klant als voor Sqits. De projecten die jij onder je hoede hebt, zijn tegelijkertijd ook jouw verantwoordelijkheid. De projecten zijn voornamelijk applicaties die bedrijfsprocessen vergemakkelijken. Deze projecten worden uitgevoerd door onze developers, zowel front-end als back-end. Je krijgt de volledige vrijheid om elk project zo te structureren dat ze op een succesvolle manier gerealiseerd gaan worden. Of je nu wil scrummen of de watervalmethode wilt gebruiken, alles is aan jou. Zo zorgen we er bij Sqits steeds voor dat we, naast hechter, ook steeds effectiever gaan worden!

Wat vinden we belangrijk bij Sqits?

Bij Sqits vinden we motivatie en enthousiasme het belangrijkste waar je over kunt (of misschien wel moet) beschikken. We werken met de ideale mix van ervaring en talent en zijn niet te misselijk om zo nu en dan plezier te hebben op kantoor. Woorden die ons beschrijven zijn: zelfstandig, gemotiveerd en enthousiast. Denk jij de ideale persoon te zijn om verschillende projecten te managen, samen met onze enthousiaste werknemers? Dan pas je vast en zeker bij ons!

Hoe ziet je dag eruit?

Je bent op kantoor druk bezig om zowel nieuwe als lopende projecten op een gestructureerde manier te laten verlopen. Dat kan zijn door meetings in te plannen met collega’s, maar ook door de telefoon op te pakken en te bellen naar één van onze klanten. Je vraagt hoe het gaat en wat ze graag zouden willen zien en gaat dat dan direct verwerken. Je verwerkt deze wensen en/of eisen het zo dat mensen niet in elkaars weg gaan staan, al blijft er natuurlijk altijd wel ruimte om elkaar te helpen met verschillende vraagstukken. Ook kun je bij onze klanten langsgaan om, onder het genot van een kop koffie, het een en ander te bespreken. Wanneer een project op de afgesproken datum is afgerond, spring jij een gat in de lucht!

Wat verwachten we van jou?

 • Een enthousiaste en gemotiveerde werkhouding, dan doen wij met je mee.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent parttime beschikbaar, dan kijken we vanzelf welke dag of dagen dat zullen worden.
 • Je bent bekend met projectmanagement.
 • Je bent organisatorisch en gestructureerd ingesteld, niet chaotisch dus.
 • Handig maar niet perse nodig: een rijbewijs.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een leuke, uitdagende parttime baan bij één van de snelst groeiende bedrijven in Zoetermeer.
 • Leuke collega’s die bereid zijn met je mee te denken en waar je zo nu en dan ook wat leuks mee kunt gaan doen
 • Goede arbeidsvoorwaarden in een fijne, informele organisatie.
 • Verse lunch van de zaak en een gezellige vrijdagmiddag borrel.
 • Een marktconform salaris.
 • Een werkplek op ons kantoor in Zoetermeer.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en denk je de perfecte match te zijn voor ons? Solliciteer dan direct door op de button te klikken of Stuur je CV, gepaard met een toffe motivatie naar werkenbij@sqits.nl en dan gaan wij kijken of we hetzelfde vinden!

Solliciteer direct!


Leuk artikel? Laat het andere weten!